Cocobowl – една кокосова купа, много приложения

May/22/2019

Cocobowl – една кокосова купа, много приложения

Кокосовите купички са ни любими не само защото спестяват на околната среда сериозни вреди, но и защото изглеждат чудесно и биха паснали на всякакъв вид интериор. Подготвили сме ви няколко полезни и интересни приложения на Cocobowl, освен хапването на любимата здравословна закуска!

  1. Свещ в кокосова купичка

Обичате често да си палите свещ у дома, но дизайните им не пасват на интериора? Тази идея е точно за вас!

Нещата, които са ви нужни са кокосова купa, обикновени свещи, които да разтопите, здраво лепило, любимото ви етерично масло и хранителна боя в желания цвят.

Първата стъпка е да натрошите свещите, да оставите настрана фитилите и да започнете да разтопявате восъка на водна баня, като разбърквате внимателно с дървено шишче. След като восъкът се разтопи, можете да го дръпнете от котлона, да добавите етеричното масло и хранителната боя, да разбъркате добре и да го оставите 2 минути да се охлади, като го наблюдавате да не започне да се втвърдява прекалено много. През това време залепете фитила за дъното на купичката. Когато восъчната смес се е охладила, можете да започнете внимателно да я наливате в купичката, като придържате нагоре фитила, за да го обгърне сместа и Voilà! Вече си имате голяма свещ, която ухае на любимия ви аромат и би стояла прекрасно навсякъде в дома ви!

  1. Кокосова купичка – кашпа

Имате малки растения, които си търсят красив дом? Ами намериха го. Кокосовите купи биха изиграли страхотно ролята на кашпа или дори на саксия (ако имате малък кактус) и ще допълват зеленината у дома със своя природен произход и тропически чар!

  1. Кокосова купичка за ключове

Някой вкъщи винаги си губи ключовете, нали? Решението е всеки път да ги оставяте на едно и също място до вратата. Кокосовата купа е идеален вариант, който ще допълва интериора, а и няма да се счупи, ако я бутнете в бързината.

  1. Поставка за бижута

Дамите обичат бижута! Една кокосова купичка с любимите бижута напоследък би стояла чудесно на тоалетката и би внасяла много лятно настроение през цялата година!

  1. Дом за дребните пари

Чудите се къде да оставяте стотинките, които постоянно пълнят джобовете ви? Защо не в кокосовата купичка! Така винаги ще знаете къде са дребните у дома.

 

Е, кой не си мечтае за подарък, с който няма как да сбърка?

Очевидно е, че кокосовите купи Cocobowl са точно това – подходящи за вас или за някой близък, който да впечатлите в оригиналността си!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Кокосови купи

▷ Кокосови купи /интересни статии/ | Cocobowl.eu

Cocobowl – една кокосова купа, много приложения

Cocobowl – една кокосова купа, много приложения

Кокосовите купички са ни любими не само защото спестяват на околната среда сериозни вреди, но и защото изглеждат чудесно и биха паснали на всякакъв вид инт Кокосовите купички са ни любими не само защото спестяват на околната среда сериозни вреди, но и защото изглеждат чудесно и биха паснали на всякакъв вид инт 2019-05-22T15:51:27+03:00 Cocobowl – една кокосова купа, много приложения

<p>Кокосовите купички са ни любими не само защото спестяват на околната среда сериозни вреди, но и защото изглеждат чудесно и биха паснали на всякакъв вид интериор. Подготвили сме ви няколко полезни и интересни приложения на Cocobowl, освен хапването на любимата здравословна закуска!</p> <ol> <li>Свещ в кокосова купичка</li> </ol> <p>Обичате често да си палите свещ у дома, но дизайните им не пасват на интериора? Тази идея е точно за вас!</p> <p>Нещата, които са ви нужни са кокосова купa, обикновени свещи, които да разтопите, здраво лепило, любимото ви етерично масло и хранителна боя в желания цвят.</p> <p>Първата стъпка е да натрошите свещите, да оставите настрана фитилите и да започнете да разтопявате восъка на водна баня, като разбърквате внимателно с дървено шишче. След като восъкът се разтопи, можете да го дръпнете от котлона, да добавите етеричното масло и хранителната боя, да разбъркате добре и да го оставите 2 минути да се охлади, като го наблюдавате да не започне да се втвърдява прекалено много. През това време залепете фитила за дъното на купичката. Когато восъчната смес се е охладила, можете да започнете внимателно да я наливате в купичката, като придържате нагоре фитила, за да го обгърне сместа и Voil&agrave;! Вече си имате голяма свещ, която ухае на любимия ви аромат и би стояла прекрасно навсякъде в дома ви!</p> <ol start="2"> <li>Кокосова купичка &ndash; кашпа</li> </ol> <p>Имате малки растения, които си търсят красив дом? Ами намериха го. Кокосовите купи биха изиграли страхотно ролята на кашпа или дори на саксия (ако имате малък кактус) и ще допълват зеленината у дома със своя природен произход и тропически чар!</p> <ol start="3"> <li>Кокосова купичка за ключове</li> </ol> <p>Някой вкъщи винаги си губи ключовете, нали? Решението е всеки път да ги оставяте на едно и също място до вратата. Кокосовата купа е идеален вариант, който ще допълва интериора, а и няма да се счупи, ако я бутнете в бързината.</p> <ol start="4"> <li>Поставка за бижута</li> </ol> <p>Дамите обичат бижута! Една кокосова купичка с любимите бижута напоследък би стояла чудесно на тоалетката и би внасяла много лятно настроение през цялата година!</p> <ol start="5"> <li>Дом за дребните пари</li> </ol> <p>Чудите се къде да оставяте стотинките, които постоянно пълнят джобовете ви? Защо не в кокосовата купичка! Така винаги ще знаете къде са дребните у дома.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Е, кой не си мечтае за подарък, с който няма как да сбърка?</p> <p>Очевидно е, че кокосовите купи Cocobowl са точно това &ndash; подходящи за вас или за някой близък, който да впечатлите в оригиналността си!</p>

,
Сравнение на продукти