Cocobowl – една купичка, много приложения

Jan/27/2019

Cocobowl – една купичка, много приложения

Кокосовите купички са ни любими не само защото спестяват на околната среда сериозни вреди, но и защото изглеждат чудесно и биха паснали на всякакъв вид интериор. Подготвили сме ви няколко полезни и интересни приложения на Cocobowl - кокосови купи за смути.

 

 1. Купичка за сервиране на студени храни

Най-традиционното приложение на нашите купи, изработени от естествените черупки на кокосови орехи е като купичка за хранене. В нея можете да сервирате всяка храна, която не е гореща, като световната тенденция на 2019-та са смути купите, поднесени точно в кокосови съдове.

 

 2. Свещ в кокосова купичка

Обичате често да си палите свещ у дома, но дизайните им не пасват на интериора у дома? Тази идея е точно за вас!

Нещата, които са ви нужни са кокосова купичка, обикновени свещи, които да разтопите, здраво лепило, любимото ви етерично масло и хранителна боя в желания цвят.

Първата стъпка е да натрошите свещите, да оставите настрана фитилите и да започнете да разтопявате восъка на водна баня, като разбърквате внимателно с дървено шишче. След като восъкът се разтопи, можете да го дръпнете от котлона, да добавите етеричното масло и хранителната боя, да разбъркате добре и да го оставите 2 минути да се охлади, като го наблюдавате да не започне да се втвърдява прекалено много. През това време залепете фитила за дъното на купичката. Когато восъчната смес се е охладила, можете да започнете внимателно да я наливате в купичката, като придържате нагоре фитила, за да го обгърне сместа и Voilà!Вече си имате голяма свещ, която ухае на любимия ви аромат и би стояла прекрасно навсякъде в дома ви!

 

3. Кокосова купичка – кашпа

Имате малки растения, които си търсят красив дом? Ами намериха го. Кокосовите купички биха изиграли страхотно ролята на кашпа или дори на саксия (ако имате малък кактус) и ще допълват зеленината у дома със своя природен произход и тропически чар!

 

 4. Кокосова купичка за ключове

Някой вкъщи винаги си губи ключовете, нали?Решението е всеки път да ги оставяте на едно и също място до вратата. Кокосовата купичка е идеален вариант, който ще допълва интериора, а и няма да се счупи, ако я бутнете в бързината.

 

 5. Поставка за бижута

Дамите обичат бижута, нали? Една кокосова купичка с любимите бижута напоследък би стояла чудесно на тоалетката и би внасяла много лятно настроение през цялата година!

 

 6. Дом за дребните пари

Чудите се къде да оставяте стотинките, които постоянно пълнят джобовете ви? Защо не в кокосовата купичка! Така винаги ще знаете къде са дребните у дома.

 

Е, кой не си мечтае за подарък, с който няма как да сбърка?

Очевидно е, че кокосовите купички Cocobowl са точно това – подходящи за вас или за някой близък, който да впечатлите в оригиналността си!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Кокосови купи

▷ Кокосови купи /интересни статии/ | Cocobowl.eu

Cocobowl – една купичка, много приложения

Cocobowl – една купичка, много приложения

Кокосовите купички са ни любими не само защото спестяват на околната среда сериозни вреди, но и защото изглеждат чудесно и биха паснали на всякакъв вид инт Кокосовите купички са ни любими не само защото спестяват на околната среда сериозни вреди, но и защото изглеждат чудесно и биха паснали на всякакъв вид инт 2019-01-27T22:30:09+02:00 Cocobowl – една купичка, много приложения

<p>Кокосовите купички са ни любими не само защото спестяват на околната среда сериозни вреди, но и защото изглеждат чудесно и биха паснали на всякакъв вид интериор. Подготвили сме ви няколко полезни и интересни приложения на Cocobowl - кокосови купи за смути.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;1. Купичка за сервиране на студени храни</p> <p>Най-традиционното приложение на нашите купи, изработени от естествените черупки на кокосови орехи е като купичка за хранене. В нея можете да сервирате всяка храна, която не е гореща, като световната тенденция на 2019-та са смути купите, поднесени точно в кокосови съдове.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;2. Свещ в кокосова купичка</p> <p>Обичате често да си палите свещ у дома, но дизайните им не пасват на интериора у дома? Тази идея е точно за вас!</p> <p>Нещата, които са ви нужни са кокосова купичка, обикновени свещи, които да разтопите, здраво лепило, любимото ви етерично масло и хранителна боя в желания цвят.</p> <p>Първата стъпка е да натрошите свещите, да оставите настрана фитилите и да започнете да разтопявате восъка на водна баня, като разбърквате внимателно с дървено шишче. След като восъкът се разтопи, можете да го дръпнете от котлона, да добавите етеричното масло и хранителната боя, да разбъркате добре и да го оставите 2 минути да се охлади, като го наблюдавате да не започне да се втвърдява прекалено много. През това време залепете фитила за дъното на купичката. Когато восъчната смес се е охладила, можете да започнете внимателно да я наливате в купичката, като придържате нагоре фитила, за да го обгърне сместа и Voil&agrave;!Вече си имате голяма свещ, която ухае на любимия ви аромат и би стояла прекрасно навсякъде в дома ви!</p> <p>&nbsp;</p> <p>3. Кокосова купичка &ndash; кашпа</p> <p>Имате малки растения, които си търсят красив дом? Ами намериха го. Кокосовите купички биха изиграли страхотно ролята на кашпа или дори на саксия (ако имате малък кактус) и ще допълват зеленината у дома със своя природен произход и тропически чар!</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;4.&nbsp;Кокосова купичка за ключове</p> <p>Някой вкъщи винаги си губи ключовете, нали?Решението е всеки път да ги оставяте на едно и също място до вратата. Кокосовата купичка е идеален вариант, който ще допълва интериора, а и няма да се счупи, ако я бутнете в бързината.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;5.&nbsp;Поставка за бижута</p> <p>Дамите обичат бижута, нали? Една кокосова купичка с любимите бижута напоследък би стояла чудесно на тоалетката и би внасяла много лятно настроение през цялата година!</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;6.&nbsp;Дом за дребните пари</p> <p>Чудите се къде да оставяте стотинките, които постоянно пълнят джобовете ви? Защо не в кокосовата купичка! Така винаги ще знаете къде са дребните у дома.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Е, кой не си мечтае за подарък, с който няма как да сбърка?</p> <p>Очевидно е, че кокосовите купички Cocobowl са точно това &ndash; подходящи за вас или за някой близък, който да впечатлите в оригиналността си!</p>

Сравнение на продукти