Cocobowl - кокосови купи

Jan/31/2019

Cocobowl - кокосови купи

Здравейте! Казвам се Александра Русева и съм основател на бранда Cocobowl - кокосови купи за смути. 

След като родих близнаците си през 2013-та година бързо трябваше да вляза отново във форма и скоро осъзнах нуждата от промяна в начина по който се храня. Покрай основната ми професия (ръководя дигитална агенция) следя почти всички световни блогъри на тема здравословен начин на живот. Така се запалих по така наречените smoothie bowls/смути купички. С помощта на агенцията, която управлявам, започнах да разработвам серия от продукти, които да направят здравословната храна красива и забавна.

Създадох бранда Cocobowl за всички, които искат да се хранят здравословно, но не се примиряват със скучния вид на повечето здравословни храни.

Освен това за мен беше важно да създам не просто продукт, а бранд, зад който заставам с цялата си личност. Аз приемам и обработвам лично всяка поръчка, отговарям на вашите коментари и съобщения и искрено се радвам на всички снимки на красиви купички, които ни изпращате. 

Горда съм, защото нашите кокосови купи са:

Ръчнo изработени – изработват се от кокосови орехи от Виетнам и Бали. Там местните занаятчии изрязват, почистват с пясък и полират кокосовите черупки, превръщайки ги в красиви купички за хранене.

Двойно полирани - за разлика от други подобни продукти, кокосовите купи Cocobowls са полирани както от вътрешната, така и от външната страна, което позволява по-лесната поддръжка.

100% натурални – Cocobowls са изработени от 100% натурални продукти. Оригиналната форма на кокоса е запазена и той се превръща в интересна купичка, идваща директно от природата. По този начин всеки ден каните тропическия рай в дома си.

Устойчиви и с дълъг живот – Повърхността на всяка кокосова купичка се запечатва с органично кокосово масло, което спомага да запазят перфектния си вид дълго време. Кокосовите черупки са устойчив материал и не се напукват или чупят при изпускане.

Уникални – Всяка кокосова купичка е направена от естествена кокосова черупка, на която с умисъл запазваме формата, размера и несъвършенствата. Всяка купичка е една на милиард, точно като всеки един от вас, и купувайки я знаете, че никой друг няма точно като вашата! 

Универсални – Всяка кокосова купа може да бъде използвана за различни закуски, салати и смутита. Ако пък имате повече въображение, можете да я използвате и за декорация, а защо не и за купичка за сервиране на различни снаксове за вашите гости.

Кокосовите купи можете да разгледате тук

Коментари

ЗЗЗ
ЗЗЗ 26.03.2020 Интересно, https://cocobowl.cloudcart.net/
Магдалена
Магдалена 11.05.2019 Просто страхотни! Препоръчвам 🤗

Остави коментар

Кокосови купи

▷ Кокосови купи /интересни статии/ | Cocobowl.eu

Cocobowl - кокосови купи

Cocobowl - кокосови купи

Здравейте! Казвам се Александра Русева и съм основател на бранда Cocobowl - кокосови купи са смути. След като родих близнаците си през 2013-та година бърз Здравейте! Казвам се Александра Русева и съм основател на бранда Cocobowl - кокосови купи са смути. След като родих близнаците си през 2013-та година бърз 2019-02-04T23:44:35+02:00 Cocobowl - кокосови купи

<p>Здравейте! Казвам се Александра Русева и съм основател на бранда Cocobowl - кокосови купи за смути.&nbsp;</p> <p>След като родих близнаците си през 2013-та година бързо трябваше да вляза отново във форма и скоро осъзнах нуждата от промяна в начина по който се храня. Покрай основната ми професия (ръководя&nbsp;<a href="http://www.digilab.bg">дигитална агенция</a>) следя почти всички световни блогъри на тема здравословен начин на живот. Така се запалих по така наречените smoothie bowls/смути купички. С помощта на агенцията, която управлявам, започнах да разработвам серия от продукти, които да направят здравословната храна красива и забавна.</p> <p>Създадох бранда Cocobowl за всички, които искат да се хранят здравословно, но не се примиряват със скучния вид на повечето здравословни храни.</p> <p>Освен това за мен беше важно да създам не просто продукт, а бранд, зад който заставам с цялата си личност. Аз приемам и обработвам лично всяка поръчка, отговарям на вашите коментари и съобщения и искрено се радвам на всички снимки на красиви купички, които ни изпращате.&nbsp;</p> <p><a href="../../../../products"><img src="https://cdncloudcart.com/12715/files/image/about3.jpg" alt="" /></a></p> <p>Горда съм, защото нашите кокосови купи са:</p> <p>Ръчнo изработени &ndash; изработват се от кокосови орехи от Виетнам и Бали. Там местните занаятчии изрязват, почистват с пясък и полират кокосовите черупки, превръщайки ги в красиви купички за хранене.</p> <p>Двойно полирани - за разлика от други подобни продукти, кокосовите купи Cocobowls са полирани както от вътрешната, така и от външната страна, което позволява по-лесната поддръжка.</p> <p>100% натурални &ndash; Cocobowls са изработени от 100% натурални продукти. Оригиналната форма на кокоса е запазена и той се превръща в интересна купичка, идваща директно от природата. По този начин всеки ден каните тропическия рай в дома си.</p> <p>Устойчиви и с дълъг живот &ndash; Повърхността на всяка кокосова купичка се запечатва с органично кокосово масло, което спомага да запазят перфектния си вид дълго време. Кокосовите черупки са устойчив материал и не се напукват или чупят при изпускане.</p> <p>Уникални &ndash; Всяка кокосова купичка е направена от естествена кокосова черупка, на която с умисъл запазваме формата, размера и несъвършенствата. Всяка купичка е една на милиард, точно като всеки един от вас, и купувайки я знаете, че никой друг няма точно като вашата!&nbsp;</p> <p>Универсални &ndash; Всяка кокосова купа може да бъде използвана за различни закуски, салати и смутита. Ако пък имате повече въображение, можете да я използвате и за декорация, а защо не и за купичка за сервиране на различни снаксове за вашите гости.</p> <p><a href="../../../../products"><img src="https://cdncloudcart.com/12715/files/image/about1.jpg" alt="" /></a></p> <p><a href="../../../../products">Кокосовите купи можете да разгледате тук</a></p>

ЗЗЗ ЗЗЗ

2020-03-26T14:07:50+02:00
Интересно, https://cocobowl.cloudcart.net/

Магдалена Магдалена

2019-05-11T08:49:18+03:00
Просто страхотни! Препоръчвам 🤗
Сравнение на продукти